Productie

Manufaktur der individualisten

Individualiteit is een gevoel

Zij die het productieproces van een Wiesmann sportauto volgen zullen topspecialisten zien voor het ontwerp, de metaalbewerking, de vervaardiging van mallen, de leerbewerking en de productie van de soft-top. Ook in de fabriekshal ervaart u een bijzondere sfeer. Alle essentiële elementen zijn binnen bereik: individualiteit, exclusiviteit, kwaliteit en emotie.

Zelfs de elektronica van de Wiesmann sportauto’s wordt volledig geproduceerd in de fabriek, de nodige kabelboom wordt zelfs op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. De productie van de auto vind uitsluitend plaats in de “fabriek van individualisten” en het is vooral de uitgebreide productie-diepte die de typische Wiesmann kwaliteit garandeert.

Uw persoonlijke symfonie

Zij die het productieproces van een Wiesmann volgen vanuit het oogpunt van de fabrikant zullen getuigen zijn van stijlvol, elders lang vergeten, handwerk.

Waar anders dan hier wordt het vakmanschap van eeuwenoude leerbewerking nog in stand gehouden? Bij Wiesmann kennen we het belang van vakmanschap en bewerken het leer naar de individuele wensen van de klant. Natuurlijk wordt de lederen bekleding en de soft-top van de Roadster zorgvuldig met de hand afgewerkt. Zelfs het stuurwiel is bekleed met het leer dat de toekomstige eigenaar zelf geselecteerd heeft.

Wiesmann klanten ervaren het gevoel van bijna onbeperkte vrijheid met het samenstellen van een auto door het aangeven van hun exclusieve en specifieke wensen. Op deze manier is elke sportauto die de Wiesmann fabriek verlaat een persoonlijke symfonie van leer en lak – en bovenal heeft elke auto een unieke sound.