Fabrieksrondleidingen


Een Wiesmann betekent 350 uur handwerk

Wij laten u in een uur zien waarom

Het Westfaalse Dülmen is de geboorteplaats van Wiesmann. Bezoek de “transparante” fabriek en ervaar het gehele productieproces van ontwerp tot verzending.

Terwijl de bouw van een Wiesmann van het eerste schroefje tot het dichtslaan van de voordeur ongeveer 350 uur in beslag neemt laten we het u in iets kortere tijd zien. Een fabrieksbezoek onder begeleiding van een deskundige duurt ongeveer een uur en neemt u mee door de hele fabriek en alle verschillende divisies. 

 

Fabrieksdivisies

Metaalwerkplaats

Verwerking van metaal, staal en aluminium

Carrosseriewerkplaats

Schepping van de Roadster en GT carrosserie

Elektronicawerkplaats

Kabelboom, instrumentinstallatie, elektronische tuning en accessoires

Beklederij

Verwerking van stoffen, tapijten en leer

Voormontage

Voltooien van de motor/versnellingsbak en carrosserieonderdelen

Afronding

Afronding van alle componenten tot en met de eindcontrole


Met de demonstratie auto’s ontvangt u gedetailleerde informatie over onze verschillende typen auto’s. Natuurlijk krijgt u ook informatie over de geschiedenis van het bedrijf – van het prille tot en met de verschillende ontwikkelingsfasen, verbeteringen en toekomstperspectieven.

Na de rondleiding bent u meer dan welkom om een beetje meer tijd door te brengen in onze fabriek. Neem een kijkje in de verschillende auto’s in onze showroom of kijk naar het productieproces vanuit ons café.

Meld u hier aan voor een rondleiding door onze fabriek en wees getuige van de productie van onze op maat gemaakte auto’s.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen.